Αυγενάκης: Οι Ηρακλειώτες επιβεβαιώνουν τη στήριξη για ισχυρή, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία – Θερμή υποδοχή του κλιμακίου της ΝΔ

 

Από το Ηράκλειο ξεκίνησε η σημερινή περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελείται από τον Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γιώργο Καραγιάννη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη, τους οποίους και συνόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, Λευτέρης Αυγενάκης, Αντιγόνη Ανδρεάκη, Γεωργία Μηλάκη, Μαριαλένα Μπαμιεδάκη, Έφη Πασπαλάκη, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Μάξιμος Σενετάκης και Γιώργος Επιτροπάκης.


Οι Ηρακλειώτες υποδέχτηκαν θερμά το κλιμάκιο, ενώ όπως διαπίστωσε και ο κ. Αυγενάκης: “επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου με φόντο τις εκλογές της επόμενης Κυριακής”.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Ι.Ν. Αγίου Μηνά, όπου και οι Υποψήφιοι Βουλευτές συνομίλησαν με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο για επίκαιρα ζητήματα του τόπου.

Το κλιμάκιο συνεχίζει την περιοδεία του σε Αγία Πελαγία, Γάζι και Αρκαλοχώρι.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε στις αναρτήσεις που έκανε για τα θέματα αυτά:


“ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Η εβδομάδα των κρίσιμων εκλογών ξεκίνησε με περιοδεία στο κέντρο του Ηρακλείου, μαζί με τους συνυποψήφιους με την Νέα Δημοκρατία, τον Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γιώργο Καραγιάννη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη, καθώς και με στελέχη του ψηφοδελτίου μας στο Νομό Αντιγόνη Ανδρεάκη, Γεωργία Μηλάκη, Μαριαλένα Μπαμιεδάκη, Έφη Πασπαλάκη, Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη, Μάξιμο Σενετάκη και Γιώργο Επιτροπάκη και τα τοπικά κομματικά στελέχη.

Περπατήσαμε τα ιστορικά στενά της πόλης και συνομιλήσαμε με καταστηματάρχες, εμπόρους και περαστικούς. Οι Ηρακλειώτες, για ακόμη μια φορά, επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου με φόντο τις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Μας αγκάλιασαν θερμά, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ενότητας και αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στις 25 Ιουνίου προχωράμε όλοι μαζί!

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!


“ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ξεχωριστή θέση στη βόλτα μας στο Ηράκλειο είχε ο Ι.Ν. Αγίου Μηνά, πολιούχος του Ηρακλείου μας, όπου και ανάψαμε ένα κεράκι.

Μας υποδέχτηκε θερμά ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και καλός μου φίλος, κ.κ. Ευγένιος, μια οξυδερκής προσωπικότητα, με τον οποίον και συζητήσαμε για όλα τα ζητήματα του τόπου.

Με τις ευλογίες του για έναν έντιμο και καλό εκλογικό αγώνα την Κυριακή, συνεχίζουμε την περιοδεία μας με τους συναδέλφους σε Αγία Πελαγία, Γάζι και Αρκαλοχώρι.”

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *