Άδ. Γεωργιάδης: Τετραήμερη περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί από την Παρασκευή

Το απίστευτο οδοιπορικό του συνεχίζει και σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος από την Παρασκευή 16 Ιουνίου έχει επισκεφθεί πάνω από 15 χωριά από την Καστοριά μέχρι το Άγιο Όρος.


Σήμερα, Δευτέρα, θα βρεθεί σε Σκύδρα, Πέλλα και Αριδαία.

Από το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε η περιοδεία του πρώην υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όταν και έφτασε στην Θεσσαλονίκη, ενώ το Σάββατο 17 Ιουνίου πραγματοποίησε επίσκεψη στον νομό Καστοριάς μαζί με τον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά.

Εκεί, μαζί με κλιμάκιο της ΝΔ, επισκέφθηκαν εκτός από την πόλη της Καστοριάς, το Δισπηλιό, το Άργος Ορεστικού, τη Μεσοποταμία, τη Διποταμία, το Νεστόριο, το Μαυροχώρι, την Κορησό, τους Αμπελόκηπους, το Νέο Κωσταράζι και τον Γέρμα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, αναλύοντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

«Πάμε γερά για την Αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη την άλλη Κυριακή», έγραψε σε σχετική ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης.


Μετά το πέρας των επισκέψεων στον νομό Καστοριάς ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε: «Η ολοήμερη περιοδεία μας στην Καστοριά με τον Νίκο Χαρδαλιά πραγματικά μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία. Επισκεφθήκαμε εμπορικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια και συνομιλήσαμε με απλούς πολίτες, επιχειρηματίες, φοιτητές, εργαζόμενους και συνταξιούχους. Η θερμή υποδοχή και η αγάπη που εισπράξαμε αποτελούν τη μεγαλύτερη αναγνώριση για το έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν επαναπαυόμαστε όμως. Οι εκλογές κερδίζονται όταν κλείνει η κάλπη. Αυτές τις επτά μέρες που απομένουν πρέπει να τρέξουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να κερδίσουμε και την τελευταία ψήφο. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάει ο τόπος μπροστά, για να φτάσει η Ελλάδα μας ακόμα πιο ψηλά σε 4 χρόνια από σήμερα».


Την Κυριακή 18 Ιουνίου ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο Άγιο Όρος, μαζί με τον διοικητή κ. Θανάση Μαρτίνο και τον υποδιοικητή κ. Αρίστο Κασμίρογλου.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την Ι. Μ. Σίμωνος Πέτρας, το Πρωτάτο, την Ι. Μ. Ιβήρων και την Ι. Μ. Βατοπαιδίου και προσκύνησε το Άξιον Εστί, την Παναγία την Πορταΐτισσα, την Αγία Ζώνη, τον Σταυρό του Μεγάλου Κωνσταντίνου και πολλά ακόμη ιερά κειμήλια.

«Ήθελα πολύ να προλάβω να επισκεφθώ το Όρος και να λάβω Ευλογία και αισθάνομαι χαρά που με αξίωσε ο Θεός να το καταφέρω», γράφει σε σχετική ανάρτηση του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


«Το Άγιο Όρος παραμένει ο Φάρος της Ορθοδοξίας το σεβόμαστε και το αγαπάμε γι’ αυτό και δεν το εμπλέκουμε στις κομματικές μας διαμάχες. Μεγάλη η Χάρη της Παναγίας μας και μεγάλη η προσφορά των Γερόντων που την διακονούν στο περιβόλι της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, «μέχρι την τελική νίκη και την αυτοδυναμία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη» όπως λέει ο ίδιος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *