Άδ. Γεωργιάδης: Σε Περαία και Πυλαία βρέθηκε κατά την περιοδεία του στην Θεσσαλονίκη

Στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού, αλλά και στην Πυλαία βρέθηκε χθες το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλονίκη.


Εκεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε με πολλούς από αυτούς, ενώ απευθύνθηκε και σε συγκεντρωμένο κόσμο.

Μαζί με τον κ. Γεωργιάδη βρίσκονταν ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, η Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, και βουλευτές της ΝΔ Β´ Θεσσαλονίκης.

«Πάμε γερά για τη νίκη στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου και την Αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη», έγραψε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση του.

«Χθες το απόγευμα με τον Γιώργο Καραγιάννη, την Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, και τους βουλευτές μας της Β´ Θεσσαλονίκης σε περιοδεία στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού στην Θεσσαλονίκη. Μαζί μας και ο Δήμαρχος κ. Τσαμασλής και φυσικά πλήθος κόσμου. Πάμε γερά για τη νίκη στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου και την Αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά στην Πυλαία με τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον Δήμαρχο κ. Καϊτεζίδη», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *