Άδ. Γεωργιάδης – Εκλογές 2023: Πλήθος κόσμου στην περιοδεία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης – Δείτε φωτογραφίες

Θέρμη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην σημερινή επίσκεψη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατία και εκ νέου υποψήφιου στο Βόρειο Τομέα Αθήνας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο πλαισίου της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 


Τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων συνόδευαν ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορόρων, Γιώργος Καραγιάννης καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης αλλά και στελέχη της Διοικούσας επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης.

“Από την περιοδεία μας σήμερα στον Λαγκαδά με τον κ. Γιώργο Καραγιάννη, την κ. Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, τον κ. Βαρτζόπουλο, τον κ. Καράογλου, τον κ. Παπά, τον κ. Αναστασιάδη και πολλούς άλλους φίλους μας. Η επίσκεψη μας ξεκίνησε από τον Σεβασμιώτατο Λαγκαδά, μετά στην λαϊκή, στην τοπική αγορά, στα σχολεία, στο Κέντρο Υγείας κλπ”, έγραψα χαρακτηριστικά στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *