Άδ. Γεωργιάδης – Εκλογές 2023: “Πάμε γερά για την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη” – Το πρόγραμμα της περιοδείας στους Νομούς Θεσπρωτίας και Πρεβέζης


Αύριο ξεκινά την περιοδεία του στους Νομούς Θεσπρωτίας και Πρεβέζης, για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης.


Αυτές είναι μερικές ενδεικτικές στάσεις στο Πρόγραμμα του Αντιπροέδρου της ΝΔ:

“Πάμε γερά για την Αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη” είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, που αναμένεται να σαρώσει όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την κρισιμότητα του να κυβερνηθεί η χώρα στις 25 Ιουνίου με ισχυρή κυβέρνηση.

Παράλληλα, με νέα του ανάρτηση ενημέρωσε τους πολίτες για την πορεία των επενδύσεων στη χώρα μας.

“Ατμομηχανή της οικονομίας και το 2023 οι επενδύσεις. Με νέα άνοδο 8,2% συνετέλεσαν στην αύξηση του ΑΕΠ κατά 2,1% σε ετήσια βάση. Οι επενδύσεις αυξάνονται με διψήφια ή σχεδόν διψήφια ποσοστά για 9 συνεχόμενα τρίμηνα ωθώντας ΑΕΠ και μισθούς ψηλότερα και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.


Παράλληλα, και οι εξαγωγές μας τρέχουν στο 4μηνο του 2023 με +12%, οδεύοντας σε 4ο κατά σειρά ιστορικό ρεκόρ μετά τα 54,8 δις του 2022.
Η Ελληνική Οικονομία, παρά το δυσμενές διεθνές περιβάλλον, βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ενίσχυσης της εξωστρέφειας, αύξησης της Παραγωγής και συνεπώς δυναμικής Ανάπτυξης. Είμαι υπερήφανος για τα αποτελέσματα αυτά. Πάμε γερά για την Αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσoτάκη στις 25 Ιουνίου ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η καλή μας πορεία”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *