Άδ. Γεωργιάδης: Απέλπιδα προσπάθεια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν στις κατηγορίες εναντίον τους για την Θράκη

Στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν λόγο για τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι αντί να απαντήσουν στα ουσιαστικά ζητήματα που προκύπτουν στην Ροδόπη προσπαθούν να απαντήσουν με βίντεο του ίδιου προ 15 ετών.


«Αντί απλά να βγουν οι βουλευτές του και να δηλώσουν ότι εκπροσωπούν την Μουσουλμανική Μειονότητα (και όχι την Τουρκική) καταφεύγουν σε γραφικότητες τέτοιου είδους», συμπληρώνει.

«Τείνω να πιστέψω ότι τελικά το ένα μικρό κομμάτι ροζ στον εκλογικό χάρτη της 21ης Μαΐου ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ πιο ντροπιαστικό από τον υπόλοιπο που ήταν όλος μπλε…ακόμη και τώρα μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας διασώζοντας ό,τι μπορεί από την υστεροφημία του ή να ζητήσει μία τέτοια ξεκάθαρη (και αυτονόητη) δήλωση από τους βουλευτές του ή απλά να τους θέσει εκτός ψηφοδελτίων», γράφει σε ανάρτηση του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Την απάντηση όμως που του αξίζει θα του την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιουνίου και θα είναι εκκωφαντική», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στην ανάρτηση του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Παρακολουθώ εμβρόντητος την εν χορώ απέλπιδα προσπάθεια των στελεχών του Σύριζα να απαντήσουν στις εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες εναντίον τους, για το τί ακριβώς έχουν κάνει στην Θράκη, με την ανάσυρση ενός βίντεο με δηλώσεις μου πριν από 15 χρόνια όταν και ήμουν βουλευτής του ΛΑόΣ… Αντί απλά να βγουν οι βουλευτές του και να δηλώσουν ότι εκπροσωπούν την Μουσουλμανική Μειονότητα (και όχι την Τουρκική) καταφεύγουν σε γραφικότητες τέτοιου είδους. Άρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά…προφανώς και τιμώ την Ντόρα Μπακογιάννη
και τότε όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μίας σκληρής, και μπορώ να το πω εύκολα πια, λανθασμένης αντιπαράθεσης με μία κυρία που μόνον καλές υπηρεσίας έχει προσφέρει στην Μουσουλμανική μειονότητα και στην Ελλάδα. Τείνω να πιστέψω ότι τελικά το ένα μικρό κομμάτι ροζ στον εκλογικό χάρτη της 21ης Μαΐου ήταν για τον Σύριζα πιο ντροπιαστικό από τον υπόλοιπο που ήταν όλος μπλε…ακόμη και τώρα μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας διασώζοντας ό,τι μπορεί από την υστεροφημία του ή να ζητήσει μία τέτοια ξεκάθαρη (και αυτονόητη) δήλωση από τους βουλευτές του ή απλά να τους θέσει εκτός ψηφοδελτίων. Θα το πράξει; Από το πως το αντιμετωπίζουν αυτές τις μέρες πολύ αμφιβάλλω…την απάντηση όμως που του αξίζει θα του την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιουνίου και θα είναι εκκωφαντική».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *