Ο Γιάννης Μπάλτας πρώτος σε ψήφους στο Δήμο Μεταμόρφωσης


Ο Γιάννης Μπάλτας Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεταμόρφωσης επανεκλέχτηκε πανηγυρικά και με διαφορά στο νέο δημοτικό συμβούλιο  καθώς ο συνδυασμός «Ελπίδα για την Μεταμόρφωση» του νυν Δημάρχου Στράτου Σαραούδα εξασφάλισε μια ακόμη θητεία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών με ποσοστό 56,93%.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών ο Γιάννης  Μπάλτας στο 97,62% της καταμέτρησης των σταυρών έχει λάβει 1599 ψήφους!

Ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο πως σχολιάζει την επανεκλογή του με τόσο μεγάλη υποστήριξη από τους δημότες της Μεταμόρφωσης και μας δήλωσε τα εξής:

«Τα τελευταία 4 χρόνια υπηρέτησα και υπηρετώ με σθένος και με όλες μου τις δυνάμεις την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η εκλογή μου πάλι στην πρώτη θέση με τεράστια επιτυχία αποδεικνύει τον αγώνα που έκανα καθημερινά..


Πιστεύω ακράδαντα στη  διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είναι γνωστή η διαδρομή μου και η συνεισφορά μου στον αθλητισμό,στη παιδεία και πολιτισμό, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του έργου μου αναδιπλώνεται στο κομμάτι της τεχνικής υπηρεσίας όπου το αφομοίωσα πλήρως και με κέρδισε!

Ως νέος ηλικιακά, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά με την εμπειρία πλέον των 4 χρόνων αποκτώντας τη γνώση των προβλημάτων των δημοτών, των απαιτήσεων της καθημερινότητας με τα του Δήμου μας και πάνω απ όλα με διάθεση και επιθυμία για προσφορά που με διακατέχει, θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εκείνους που μας έφεραν στη πρώτη γραμμή και πάλι.. οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που μας αναλογούν».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *