Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Έκανα λάθος κινήσεις με τον Δασκαλάκη αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την πορεία της Τζωρτζίνας

Στα μηνύματα που αντάλλαζε με τον πρώην σύζυγό της, όσο η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, επικεντρώθηκαν σήμερα οι ερωτήσεις της εισαγγελέως στην Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την απολογία της.


«Είναι λανθασμένες οι κινήσεις μου με τον κ. Δασκαλάκη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία του παιδιού μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξέσπασε από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις και κατηγόρησε την εισαγγελέα ότι την «ειρωνεύτηκε», κάνοντας λόγο για «χαροκαμένο πατέρα» και «άσπλαχνη μάνα».

«Αυτό που μου δίνουν σαν ”κίνητρο” το θεωρώ ανούσιο και χαζό. Αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι λανθασμένες οι κινήσεις μου με τον κ. Δασκαλάκη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία του παιδιού μου», τόνισε η κατηγορούμενη.

Κατά την απολογία της την Τετάρτη, η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού ξεκαθάρισε πως αμφισβητεί τα δεδομένα για τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης, διαμαρτυρήθηκε για τις ερωτήσεις της προέδρου.


«Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ… έξι συνεδριάσεις τι είπαν οι νοσηλεύτριες… και 6 ώρες με το Δασκαλάκη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι θέλει να μιλήσει αποκλειστικά για το παιδί της.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *