Περιφέρεια Αττικής: Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά για την συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής – «Κανένα σημείο της Αττικής, κανένας συμπολίτης μας δεν θα μείνει πίσω ξανά»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε με ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media την χθεσινή σημαντική συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, όπου στην ατζέντα υπήρχαν 100 θέματα.


Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε στη ανάρτησή του ότι η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προσπαθεί στοχευμένα να δρομολογήσει όλα όσα έχει δεσμευτεί και να δώσει άμεσες λύσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού στους πολίτες.

Αναλυτικά ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε στην ανάρτησή του:

Συνεδριάσαμε χθες με την Περιφερειακή μας Επιτροπή, με 100 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Θέματα που αφορούν όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, κάθε γειτονιά του Λεκανοπεδίου μας.

Στοχευμένα, συντεταγμένα, προσπαθούμε όχι μόνο να σχεδιάσουμε και να δρομολογήσουμε όλα όσα έχουμε δεσμευθεί αλλά και να δίνουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας. Με λύσεις άμεσες, ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.


ΥΓ. Τα έργα στην επαρχιακή οδό Επιδαύρου – Καλλονής, ξεκίνησαν και θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς. Δεσμευτήκαμε πως θα γίνει ό,τι είναι τεχνικά δυνατό, προκειμένου το έργο να προχωρήσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις και να παραδοθεί με απόλυτη ασφάλεια πριν από το Πάσχα.


Κανένα σημείο της Αττικής μας, κανένας συμπολίτης μας δεν θα μείνει πίσω ξανά! Ξεκινήσαμε.. #Περιφέρεια_Αττικής #ΜητροπολιτικήΑττική.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *