Θεσσαλονίκη: Σπείρα άρπαζε τσάντες και κινητά από διερχόμενους στο κέντρο

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 19-12-2023, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στο πλαίσιο ελέγχου, 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε κινητό τηλέφωνο που, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου, αφαιρέθηκε από την κατοχή αλλοδαπού και του αποδόθηκε.


Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου που αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο. Πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο 34χρονος ενεργώντας κατά μόνας ή με συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2023 – Δεκεμβρίου 2023 στο κέντρο της πόλης, προέβη σε τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές συνολικού χρηματικού ποσού άνω των 600 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *