Σοκαριστικό περιστατικό σχολικής βίας στην Πέλλα: Μαθητής της Γ΄Λυκείου έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου – Του είχε ξαναεπιτεθεί στο παρελθόν

Τα περιστατικά σχολικής βίας συνεχίζουν να απλώνονται σαν γάγγραινα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως στην Σκύδρα της Πέλλας όπου μαθητής της Γ´Λυκείου φέρεται να έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο 14χρονου. Μάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ανήλικο παιδί δεχόταν επίθεση από την επίσης ανήλικο δράστη.


Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει 14χρονος μαθητής της Β´ Γυμνασίου, από την περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι σήμερα, δέχεται άγριο bullying από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών που είναι μεγαλύτεροι από εκείνον.

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ο 14χρονος είχε δεχτεί την πρώτη επίθεση από 15χρονο… μέλος της εν λόγω παρέας, ο οποίος έσβησε τσιγάρα στο χέρι και στο πόδι του άτυχου μαθητή. Λίγο καιρό αργότερα ο αρχηγός της ομάδας του επιτέθηκε ξανά προσπαθώντας να τον πνίξει με μία μπλούζα που του πέρασε στον λαιμό.

Ο ανήλικος φαίνεται πως σώθηκε μετά την παρέμβαση τρίτου προσώπου. Τις προηγούμενες μέρες ο 14χρονος δέχτηκε, σύμφωνα με την καταγγελία του, νέα επίθεση. Ο 15χρονος επιτέθηκε ξανά στον 14χρονο και του έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλο.

Το ανήλικο θύμα με εγκαύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *