Ρέντη: «Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει» είπε ο 18χρονος δράστης που συνελήφθη και ομολόγησε ότι έριξε τη φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό – Τι λέει ο πατέρας του

Συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, ο οπαδός που τραυμάτισε σοβαρά με φωτοβολίδα 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στην περιοχή του Ρέντη.


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για ένα 18χρονο, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

«Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει», δήλωσε στους αστυνομικούς ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 18χρονος – γεννημένος το 2005 – οργανωμένος οπαδός όπως αναφέρουν πηγές της ΓΑΔΑ, βρισκόταν μαζί με μια ομάδα ατόμων εντός του κλειστού γηπέδου στο βόλεϊ.

Υπήρξε επικοινωνία με άτομα που ήταν εκτός του γηπέδου να βγουν από αυτό ώστε να επιτεθούν στις διμοιρίες των ΜΑΤ.


Σύμφωνα με τον συλληφθέντα, εκεί τους έδωσαν και τις μολότοφ, τις φωτοβολίδες και όλα τα άλλα αντικείμενα τα οποία ήταν κρυμμένα εκτός γηπέδου.


Όπως λέει, έριξε τη φωτοβολίδα και την είδε, όπως είπε χαρακτηριστικά, να κάνει γκελ στο έδαφος και να χτυπάει τον αστυνομικό, ο οποίος έπεσε κάτω.
Μετά επέστρεψε στο γήπεδο, όπου ανέφερε το περιστατικό σε κάποια άτομα.

Επίσης, ο 18χρονος φέρεται να έχει δώσει χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου ατόμου, με την ΕΛΑΣ να υποστηρίζει ότι είναι θέμα ωρών να βρεθεί αυτό το άτομο.

Πλέον, στην ΕΛΑΣ θα κινηθούν ώστε να σχηματίσουν δικογραφία για εγκληματική οργάνωση.

«Δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει»


«Ήρθαν σήμερα το πρωί από τη σήμανση και πήραν τα ρούχα του γιου μου. Δεν έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο δικηγόρος μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομία και περιμένουμε να μας πει τι έχει γίνει» είπε στο newsit.gr ο πατέρας του 18χρονου.

Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, τη νύχτα των επεισοδίων χούλιγκανς έριξαν πάνω από 10 φωτοβολίδες.

Την ίδια ώρα, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική ο 31χρονος αστυνομικός που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *