Μυστήριο με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι – Σε αντιφάσεις υπέπεσε ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεσολογγίου. Ο 50χρονος κρεοπώλης που τον μετέφερε στο σημείο από όπου χάθηκαν τα ίχνη του, κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ο 50χρονος χρωστούσε στον 31χρονο χρηματικό ποσό 20.000 ευρώ.


Ο 50χρονος υποστήριξε στην κατάθεσή του -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- πως έχει επιστρέψει τα χρήματα, από τα Χριστούγεννα. Κρατείται διότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι που ήταν παράνομο. Εξετάζεται επίσης το κινητό του τηλέφωνο, αφού είναι το πρόσωπο που είδε τελευταίο τον 31χρονο που αγνοείται.

Ο 50χρονος φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, όπου -σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει- τον άφησε για να συναντηθρί με φιλικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης του 31χρονου.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *