Μεσολόγγι: Ολονύχτια η κατάθεση του κρεοπώλη – Ακόμη και σήμερα το ένταλμα σύλληψής του για την εξαφάνιση του 31χρονου

Με την κραυγή «πού είναι ο Μπάμπης» και την οργή αλλά και την αγωνία στα πρόσωπά τους, η μητέρα του, οι αδερφές του και συγγενείς του 31χρονου που αγνοείται στο Μεσολόγγι, βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου ο 50χρονος κρεοπώλης δίνει συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια.


Τα ίχνη του 31χρονου έχουν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης για περισσότερες από 11 ώρες βρίσκεται ενώπιον των αστυνομικών καθώς είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της εξαφάνισης.

Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τον είχαν υποβάλει σε μπαράζ ερωτήσεων προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης και για μυστικά τα οποία κρατά ακόμα για τον εαυτό του ο 50χρονος άνδρας. Ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει και σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία θα σταλεί στον εισαγγελέα όποιος δεν αποκλείεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του.

Ο δικηγόρος του 50χρονου κρεοπώλη Ιάκωβος Μπαλτάς μιλώντας έξω από την ασφάλεια Μεσολογγίου είπε χαρακτηριστικά. «Δεν γνωρίζω κάτι για κράτηση, αλλά ξέρω ότι συνεχίζεται η κατάθεση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την αστυνομία. Δεν έχω μιλήσει με τον πελάτη μου γιατί εξετάζεται. Θα περιμένουμε να ολοκληρώσει την έρευνά της η αστυνομία».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *