Μεσολόγγι: Με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο

Οι έρευνες συνεχίζονται στο Μεσολόγγι για την ανεύρεση του 31χρονου άνδρα που έχει εξαφανιστεί και επιπλέον έχει προσληφθεί ορκωτός εκπαιδευτής με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων, που είναι και ο μοναδικός στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τις έρευνες παρακολουθεί προσωπικά ο Αστυνομικός Δ/ντης Αιτωλίας, Απόστολος Καπνιάρης, ο οποίος έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον σκοπό αυτό.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται κυρίως ο 50χρονος μετά την εξαφάνιση του 31χρονου το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, καθώς όπως όλα δείχνουν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή επιπλέον 4 ατόμων – 2 ανδρών και 2 γυναικών – τα οποία έχουν προσαχθεί.

Είναι χαρακτηριστικό από την πλευρά των αστυνομικών αρχών ότι δεν υπάρχουν διαρροές, σχετικά με τα νέα πρόσωπα καθώς, κατά το ρεπορτάζ, η δικογραφία είναι τεράστια και οι αρμόδιοι «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία ώστε να δοθεί απάντηση.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *