Εξάρχεια: Συνελήφθη και ο δεύτερος Σομαλός για την απόπειρα βιασμού της 36χρονης

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο δεύτερος δράστης που «μπούκαρε» σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια μαζί με έναν ακόμα Σομαλό και αποπειράθηκαν να βιάσουν μια 36χρονη τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας, όπου συνελήφθη. Μαζί με έναν ακόμη Σομαλό,ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, κατηγορούνται ότι εισέβαλαν στο σπίτι μιας 36χρονης για να την ληστέψουν και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου, οι κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εντόπισαν την ένοικο, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει τα κοσμήματά της.

Στην συνέχεια, οι δράστες αποπειράθηκαν να προβούν σε πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ενοίκου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε, καλώντας σε βοήθεια και αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, διέφυγαν.

Η Αστυνομία κατάφερε, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, να ταυτοποιήσει τους δράστες. Την Κυριακή εντοπίστηκε ο πρώτος δράστης, ένας 20χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.


Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο του συμβάντος είναι ότι, όπως δήλωσε η ίδια πριν αποπειραθούν να της επιτεθούν σεξουαλικά, της άνοιξαν με τη βία το στόμα προκειμένου να δουν αν έχει χρυσά δόντια για να τα ξεριζώσουν.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *