Xiaomi SU7 Ultra: Είναι λουξάτο, πάει σφαίρα, αλλά είναι τόσο «άγριο», που η εταιρεία θα επιτρέπει την οδήγησή του με φουλ ισχύ μόνο μετά από ειδικές εξετάσεις


Η Xiaomi βγάζει στην παραγωγή το λουξάτο, άγριο και σφαιράτο SU7 Ultra, ωστόσο όσοι το αποκτήσουν θα πρέπει να περάσουν από μαθήματα και εξετάσεις για να μπορέσουν να το οδηγήσουν με ξεκλειδωμένη ολόκληρη την ισχύ του!


Ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, ενέκρινε την παραγωγή της «καυτής» έκδοσης του SU7, μόλις ένα μήνα μετά την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

Το Xiaomi SU7 Ultra τροφοδοτείται από τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες κατασκευασμένους από την Xiaomi, που συνδυαστικά προσφέρουν 1.548 άλογα. Η ενέργεια προέρχεται από την μπαταρία CATL Qilin 2.0, η οποία είναι κατάλληλη για πίστα, σύμφωνα με τη μάρκα. Η Xiaomi αναφέρει πως το SU7 Ultra επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 1,97 δευτερόλεπτα, από τα 0-200 χλμ./ώρα σε 5,97 δευτερόλεπτα και από τα 0-300 χλμ./ώρα σε 15 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει στα 350 χλμ./ώρα.

Οι ακραίες επιδόσεις του SU7 Ultra είναι και αυτές που θα αναγκάσουν όσους το αποκτήσουν να περάσουν από μαθήματα και εξετάσεις προκειμένου να μπορέσουν να το οδηγήσουν στην πλήρη δυναμική του. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο Lei Jun, χωρίς όμως να γίνει περισσότερο λεπτομερής για το τι θα περιλαμβάνουν οι εξετάσεις αυτές ή πόσα μαθήματα θα χρειαστεί να γίνουν.

Σε κάθε περίπτωση, o τεχνολογικός κολοσσός, ο οποίος έχει περάσει και στην κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το SU7 Ultra από το πρώτο τρίμηνο του 2025.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *