ΒΥD: Στο δρόμο για την Ελλάδα 

Από τη Βόρεια Ευρώπη έχει ξεκινήσει η απόβαση της BYD στην γηραιά ήπειρο και πλέον έφτασε η ώρα να επεκταθεί στο σύνολο των χωρών της.


Η πορεία του κινέζικου κολοσσού ξεκίνησε από την Ολλανδία και τη Γερμανία, ακολούθησε η Ισπανία και η Πορτογαλία και εδώ και μερικούς μήνες επέκτεινε την παρουσία της και στην Ιταλία.

Στο Ισραήλ ήδη υπάρχει, ενώ στη χώρα μας τα ελαφρά επαγγελματικά αντιπροσωπεύονται από την «Πέτρος Πετρόπουλος» με show-room στην κάτω Κηφισία, κοντά στις πρώην εγκαταστάσεις της Promot-Λαϊνόπουλος.

Επίσης πριν μερικές εβδομάδες η εταιρία ενοικιάσεων και leasing Sixt, έφερε στη χώρα μας, μια παρτίδα αυτοκινήτωνBYD (προς ενοικίαση), που αποτελεί μέρος της παραγγελίας των 100.000 αυτοκινήτων της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας από τη μητρική Sixt.

Πλησιάζει η ώρα που θα ληφθεί η απόφαση για τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στη χώρα μας.


Θα είναι υπό την «Πέτρος Πετρόπουλος», υπό τη Sixt, που ανήκει στον Όμιλο Μοτοδυναμική (Porsche, Yamaha) ή στο παιχνίδι θα μπουν και άλλοι όμιλοι καθώς  τουλάχιστον δύο μεγάλοι εισαγωγείς ενδιαφέρονται για κινέζικα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *