Volkswagen: Το νέο και συλλεκτικό Golf R 333 Limited Edition

Πλησιάζει η μέρα της αποκάλυψης του νέου συλλεκτικού Golf R.


Η αποκάλυψη του νέου Golf R 333 Limited Edition, θα γίνει στις 29 Μαΐου χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πόσα αντίτυπα του θα κατασκευαστούν, καθώς ο αριθμός 333 στο όνομά του μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτό.

Πιθανότατα προέρχεται από την ισχύ του αναβαθμισμένου τετρακύλινδρου turbo δίλιτρου βενζινοκινητήρα TSI, με επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,6 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 270 χλμ./ώρα.

Στο αισθητικό κομμάτι τώρα, το νέο Golf R 333 Limited Edition εμφανίζεται βαμμένο με μια φανταχτερή κίτρινη απόχρωση, με τους μαύρους πλευρικούς καθρέπτες να σχηματίζουν αντίθεση, ενώ στα πλάνα μπορούμε να διακρίνουμε και ορισμένες λεπτομέρειες. Παρατηρήστε το μπλε λογότυπο R στα εμπρός φτερά και τον αριθμό 333 που αναγράφεται χαμηλά στις πίσω πόρτες.

Ο φακός εστιάζει επίσης στις διπλές Akrapovic εξατμίσεις, στις 19αρες ζάντες πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι μπλε δαγκάνες των φρένων. Τέλος, να πούμε ότι εντός του 2024 το δημοφιλές γερμανικό μικρομεσαίο μοντέλο θα ανανεωθεί, άρα το νέο Golf R 333 Limited Edition βασίζεται στο υφιστάμενο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Volkswagen: Το νέο και συλλεκτικό Golf R 333 Limited Edition”