Toyota Yaris: Νέα υβριδική έκδοση με 130 PS!

Με αυξημένη απόδοση, επίπεδο ασφάλειας και ανανεωμένο στυλ, η Toyota ενισχύει περαιτέρω την γκάμα του υβριδικού Yaris


Εκτός από την ενίσχυση της ισχύος και των επιδόσεων του υβριδικού ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης, η Toyota εισάγει μια εντελώς νέα ψηφιακή διάσταση στο αυτοκίνητο.

Το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη οθόνη οργάνων οδηγού, ένα πιο ισχυρό και διαισθητικό σύστημα πολυμέσων, βολική και σταθερή συνδεσιμότητα και, για πρώτη φορά, ένα ψηφιακό κλειδί hands-free για πρόσβαση και εκκίνηση του αυτοκινήτου.

Κατά το λανσάρισμα, η νέα σειρά Yaris θα περιλαμβάνει μια ειδική έκδοση Premiere Edition, που παρουσιάζει την πλήρη γκάμα νέων χαρακτηριστικών του μοντέλου. Η Premiere Edition θα είναι επίσης διαθέσιμη σε διχρωμία Platinum Pearl White ή Silver Metallic. Τα μοντέλα Mid και Midplus Yaris διαθέτουν επίσης νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου.

Ισχυρότερο υβριδικό σύνολο


Οι βελτιώσεις που έγιναν στο υβριδικό σύστημα προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις και μια πιο συναρπαστική και, αναμενόμενα, πιο διασκεδαστική οδηγική εμπειρία. Οι αλλαγές επικεντρώνονται στην υιοθέτηση της μονάδας κιβωτίου ταχυτήτων/διαφορικού από την τελευταία, πέμπτη γενιά της κορυφαίας στην αγορά υβριδικής τεχνολογίας της Toyota που φορά το νέο Prius. Σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη και πιο ισχυρή μονάδα γεννήτριας/ηλεκτροκινητήρα, νέο λογισμικό και νέα μονάδα ελέγχου ισχύος (PCU) αυξήθηκε η απόδοση του συστήματος κατά 12%, από 116 σε 130 PS. Υπάρχει επίσης μια σημαντική αύξηση στη ροπή, με τη μέγιστη ροπή του ηλεκτρικού κινητήρα MG2 να αυξάνεται κατά 30% σε όλο το εύρος στροφών, από 141 Nm σε 185 Nm. Αυτό μεταφράζεται σε αισθητά ταχύτερη επιτάχυνση.


Πλούσιος εξοπλισμός ασφαλείας T-Mate

Με τον πλούσιο εξοπλισμό ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, η τρέχουσα γενιά Yaris αναπτύχθηκε πάντα ως το ασφαλέστερο μικρό αυτοκίνητο στον κόσμο. Η Toyota εισάγει πρόσθετα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να ενισχύσει αυτή την εικόνα. Το Toyota T-Mate, με τα προηγμένα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα αυτοκίνητο ασφαλέστερο, ευκολότερο στην οδήγηση και τη στάθμευση που έχουμε γνωρίσει σε όλα τα μοντέλα της φίρμας, είναι εδώ πάνοπλο με πρόσθετες και βελτιωμένες λειτουργίες.

Ο δε ψηφιακός μετασχηματισμός του νέου Yaris περιλαμβάνει, για πρώτη φορά τη διαθεσιμότητα ενός έξυπνου ψηφιακού κλειδιού. Συνδεδεμένο με την εφαρμογή MyT, αυτό δίνει σε έως και πέντε χρήστες πρόσβαση στο όχημα χρησιμοποιώντας το smartphone τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Toyota Yaris: Νέα υβριδική έκδοση με 130 PS!”