Το νέο Suzuki Swift κατέφθασε και στην Ελλάδα

Το Suzuki Swift αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή hatchback της αγοράς, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του μοντέλου το 2004 μέχρι και σήμερα.


Το μοναδικό design, η προηγμένη τεχνολογία και η εντυπωσιακή οικονομία, το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Εξωτερικά αποπνέει αυτοπεποίθηση και περιπετειώδη χαρακτήρα με ανασχεδιασμένη μάσκα, με γρίλιες σε μαύρο χρώμα και χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα σε σχήμα L, που δένουν αρμονικά με τις στρογγυλεμένες γραμμές των φτερών. Οι στιβαρές πλαϊνές γραμμές, σε συνδυασμό με τις ρευστές γραμμές της οροφής προσδίδουν στυλ, ενώ πλέον τονίζονται ακόμη περισσότερο τα πίσω φώτα τριών διαστάσεων και ο φαρδύς πίσω προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η θέση οδήγησης, που είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει εργονομία, ενώ τα χειριστήρια είναι οδηγοκεντρικά τοποθετημένα, διασφαλίζοντας εύκολη χρήση. Η κομψή διχρωμία σε μαύρο και ανοιχτό γκρι στις επιφάνειες του ταμπλό δίνει στυλ και σπορ εμφάνιση.

Υπάρχει, επίσης και ένας νέος κινητήρας 1.2L με ήπιο υβριδικό σύστημα 12V SHVS που πετυχαίνει θερμική απόδοση έως 40% με αποτέλεσμα καλύτερη οικονομία καυσίμου. Παράλληλα οι μηχανικοί κατάφεραν να μειώσουν το βάρος του κινητήρα, τις εκπομπές ρύπων και να αυξήσουν την ροπή σε χαμηλές στροφές λειτουργίας. Το κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, έχει βελτιστοποιηθεί και το σύστημα μετάδοσης κίνησης εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και απόδοση ισχύος. Τα μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, υιοθετούν ένα νέας σχεδίασης και κατασκευής υψηλής απόδοσης CVT κιβώτιο, κατάλληλο για τον νέο κινητήρα. Το ολοκαίνουριο Swift είναι ήδη διαθέσιμο στη χώρα μας με την τιμή εκκίνησης τα 18.450 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *