Το νέο Audi Q3 μεγαλώνει

Το compact SUV της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 3η γενιά του.


Από την πρώτη ματιά, μοιάζει με ένα μικρότερο Audi Q5 από πολλές απόψεις. Στο σχηματισμό της συγκεκριμένης εντύπωσης συντείνει το γεγονός ότι το compact SUV φαίνεται ότι θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα διατηρήσει το «θερμικό» του χαρακτήρα, αντιστεκόμενο στην ηλεκτροκίνηση.

Στο εμπρός μέρος τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα ξεχωρίζουν, με το πάνω μέρος να φιλοξενεί τα φώτα ημέρας και τα φλας και το κάτω τους προβολείς. Τα πίσω φώτα έχουν επίσης το σχήμα παραγωγής και τις μονάδες και αναμένεται να έχουν μια φωτεινή μπάρα ανάμεσά τους.

Η ενιαία μάσκα της Audi δείχνει λίγο λεπτότερη, ενώ υπάρχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα στο κάτω τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα. Στο πλάι, τα φτερά δείχνουν να είναι πιο «έντονα», ενώ στο πίσω μέρος, η σχεδίαση μοιάζει περισσότερο σπορτίφ.

Μπορούμε επίσης να δούμε μια θύρα φορτιστή στο αριστερό μπροστινό φτερό που υποδεικνύει ότι πρόκειται για έκδοση plug-in hybrid. Ωστόσο, από τη στιγμή που η απόληξη της εξάτμισης είναι «κρυμμένη» κάτω από τον προφυλακτήρα, δεν πρόκειται για κάποια από τις ισχυρές εκδόσεις.


Με το νέο Audi Q3 να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB Evo, με το ντεμπούτο του να αναμένεται εντός του 2024, έξι χρόνια μετά την παρουσίαση της 2ης γενιάς του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *