Το νέας γενιάς VW Passat με πλήρη σειρά Goodyear

Το νέας γενιάς VW Passat θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε έκδοση station wagon, γνωστή και ως Variant μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τρία νέα συστήματα κίνησης, plug-in και mild hybrid, και πέντε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.


Όπως ανακοινώθηκε και επισήμως, η Goodyear θα διαθέτει στο νέο Passat μια πλήρη σειρά ελαστικών, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 και Eagle F1 Asymmetric 6.

Αυτή η γκάμα αναδεικνύει την καινοτόμο τεχνολογία, η οποία θα συμπληρώσει τον ισχυρό αεροδυναμικό σχεδιασμό και το υψηλής απόδοσης σύστημα μετάδοσης κίνησης που υπόσχεται η VW με το νέο Passat Variant.

Η Goodyear διαθέτει πλούσιο ιστορικό στενής συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων για τον σχεδιασμό ελαστικών προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένα μοντέλα οχημάτων.

Αυτή η δέσμευση για τον σχεδιασμό ελαστικών αρχικού εξοπλισμού εναρμονίζεται απόλυτα με το όραμα και της VW για το Passat Variant, διασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες του είναι σε θέση να απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *