Το MG Cybester έχει την ίδια τιμή με μια Porsche 718 Boxster

Το MG Cyberster αποτελεί μια συναρπαστική περίπτωση, πλήρως ενσωματωμένη στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά δείχνει επίσης έντονα τις ρίζες της μάρκας στο παρελθόν.


Η επιστροφή του πρώτου διθέσιου κάμπριο από την πλέον κινεζική εταιρεία μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες σηματοδοτεί ένα ξεχωριστό γεγονός. Επιπλέον, ξεχωρίζει ως ένα από τα λίγα αμιγώς ηλεκτρικά δίθυρα κάμπριο που είναι διαθέσιμα στον κόσμο, είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα. Όσον αφορά την κυκλοφορία του στους ελληνικούς δρόμους και το κόστος του, δεν έχουμε ακόμα σαφείς απαντήσεις, αλλά μετά το λανσάρισμά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που διαμορφώνονται.

Η τιμή ξεκινά από 54.995 λίρες (περίπου 54.130 ευρώ) για το Cyberster Trophy, μια έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς με 335 ίππους και 475 Nm ροπής.

Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δευτερόλεπτα και παρέχει αυτονομία έως και 508 χιλιόμετρα (WLTP) με μία μόνο φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε αυτή την τιμή, στη βρετανική αγορά, ο υποψήφιος αγοραστής, μπορεί να αγοράσει την αρχική έκδοση της Porsche 718 Boxster.

Στην κορυφή της γκάμας, υπάρχει το τετρακίνητο Cybester GT, με μικρότερη αυτονομία 476 χιλιομέτρων, αλλά και 502 ίππους και 725 Nm ροπής.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *