Το Kove 800X έρχεται και με έκδοση Travel με νέα χαρακτηριστικά

Το Kove 800X διατίθεται στην Ελλάδα στην έκδοση «Pro», η οποία εστιάζει στην off-road ικανότητα, με το μικρότερο βάρος από τα αντίστοιχα μοντέλα της κατηγορίας, τροχούς 21 και 18 ιντσών και μια αντίστοιχη λιτή αισθητική και «βασικό» εξοπλισμό. Η γκάμα του μοντέλου όμως ίσως διευρυνθεί και μάλιστα προς μία πιο «πολυχρηστική» κατεύθυνση, καθώς με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρξει και έκδοση Travel Edition.


Ποιες θα είναι οι διαφορές της; Η Travel Edition, αρχικά, θα έρχεται με διαφορετικές ζάντες, μεγέθους 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω – στα πρότυπα των λιγότερο «απόλυτων» adventure με πιο έντονη την ασφάλτινη χροιά. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Travel Edition αναφέρουν μία αύξηση του μεταξονίου στα 1.520 χιλιοστά, μια αύξηση του πλάτους στα 930 χιλιοστά (από 880) αλλά και μια ελάχιστη μείωση στο πλάτος (1.395 από 1.399 χιλιοστά) και στο μήκος (2.230 αντί 2.238 χιλιοστά). Παράλληλα, το βάρος του μοντέλου ανακοινώνεται πιο αυξημένο, συγκεκριμένα στα 215 κιλά, κάτι που μπορεί να οφείλεται και στην προσθήκη σετ 3 βαλιτσών. Ακόμα, το μοντέλο θα αποκτήσει και χούφτες στο τιμόνι.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, το μοντέλο πιθανώς δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με το υπάρχον 800X Pro, με τον κινητήρα να ανακοινώνεται ξανά στο επίπεδο των 95-96 ίππων (71 kW) και προφανώς ο τελικός αριθμός, θα εξαρτηθεί από την απόφαση της Kove. Θυμίζουμε ότι στην χώρα μας, το μοντέλο έρχεται προς το παρόν στους 95 ίππους (70 kW). Περισσότερα γύρω από την νέα έκδοση αναμένονται.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *