Lancia: Υπηρεσίες Free2Move Charge

H Lancia θα υποστηρίζεται από το σύστημα φόρτισης Free2Move, συμβάλλοντας και αυτό στην αναγέννηση της ιστορικής μάρκας.


H ιταλική εταιρεία θα ξεκινήσει τη νέα της πορεία σε λίγες εβδομάδες, με την πλήρη αποκάλυψη της νέας Ypsilon, έχοντας πάντα στόχο τον πλήρη εξηλεκτρισμό της μέχρι το 2026. Το νέο Ypsilon θα είναι το πρώτο από τα τρία της μοντέλα, στην πορεία της προς την κατασκευή 100% ηλεκτρικών μοντέλων.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, επιστρατεύθηκε το σύστημα φόρτισης Free2Move, ένα ολιστικό οικοσύστημα που θα προσφέρει ευκολία στη φόρτιση, στοιχείο σημαντικό για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την αυτονομία τους. Έτσι, με την αποκάλυψη της νέας Ypsilon τον Φεβρουάριο, οι μελλοντικοί κάτοχοι του μοντέλου θα έχουν πρόσβαση σε μία πλατφόρμα με πληθώρα λύσεων για τη φόρτιση, τόσο στην οικία τους, όσο και στο δρόμο.

Ειδικότερα, το Free2move Charge Home θα προσφέρει στους κατόχους, υποστήριξη για την εγκατάσταση φόρτιστης στις οικίες τους, όπως και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ το Free2move Charge GO θα προσφέρει απρόσκοπτη πρόβαση σε δημόσιους φορτιστές στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την Μαγκνταλένα Γιαμπλόνσκα, υπεύθυνη του προγράμματος, το Free2move Charge είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, που θα προσφέρει στους κατόχους της Lancia, απρόσκοπτη και οικονομική φόρτιση, είτε στις οικίες τους, είτε σε δημόσιους φορτιστές, σηματοδοτώντας παράλληλα τη δυναμική είσοδο της ιταλικής εταιρείας στην ηλεκτροκίνηση


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *