Το deal του αιώνα στη Formula 1: Στη Ferrari ο Λιούις Χάμιλτον

Το deal του αιώνα στην F1 πραγματοποίησε η Ferrari, υπογράφοντας τον Λιούις Χάμιλτον με πολυετές συμβόλαιο!


Είναι γεγονός! Μετά από 11 (+1 την εφετινή) σεζόν, ο Λιούις Χάμιλτον αποχαιρετά τη Mercedes και πραγματοποιεί την κίνηση του αιώνα! Από το 2025 και μετά θα αποτελεί και επίσημα πιλότο της Scuderia Ferrari, συνθέτοντας ένα τρομακτικό δίδυμο με τον Σαρλ Λεκλέρ!

Λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου από την ίδια τη Mercedes, η Ferrari προέβη στην ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της με τον επτάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

Η Scuderia το έκανε με μία απλή δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η Scuderia Ferrari είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα ενταχθεί στην ομάδα το 2025, με πολυετές συμβόλαιο». Όπως και στην περίπτωση του Σαρλ Λεκλέρ, έτσι και σε αυτή του Χάμιλτον δεν ανακοινώθηκε η ακριβής ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του!


«Η τελευταία μου χρονιά με τη Mercedes να είναι αξέχαστη»


“Έχω περάσει 11 καταπληκτικά χρόνια με αυτή την ομάδα και είμαι πολύ περήφανος για όσα έχουμε πετύχει μαζί. Η Mercedes είναι μέρος της ζωής μου από τότε που ήμουν 13 ετών. Είναι ένα μέρος όπου μεγάλωσα, οπότε η απόφαση να φύγω ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε ποτέ να πάρω. Όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό το βήμα και είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω μια νέα πρόκληση. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στην οικογένειά μου, τη Mercedes, για την απίστευτη υποστήριξη, ειδικά από τον Τότο (Βολφ) για τη φιλία και την ηγεσία του, και θέλω να τελειώσουμε μαζί, ψηλά. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση αυτή τη σεζόν και να κάνω την τελευταία μου χρονιά με τα Ασημένια Βέλη, μια χρονιά που θα μου μείνει αξέχαστη”, αναφέρει στην δήλωσή του ο Λιούις Χάμιλτον

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *