Το χρυσό Citroen Ami κλέβει την παράσταση

Μία διαφορετική πλευρά του Ami, που μπορεί να τα βάλει με κάθε είδους supercar, παρουσίασε η Citroen. Πρόκειται για ένα ολόχρυσο Ami, το οποίο κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, σε μία περιοχή του Λονδίνου που συχνάζουν μερικά από τα πιο ακριβά και ισχυρά αυτοκίνητα του κόσμου.


Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, πρόκειται για το «τέλειο supercar για την πόλη» κι αποτελεί ένα από τα 7 Ami με ειδική εμφάνιση που θα παρελάσουν από 7 μεγάλες πόλεις του Ην. Βασιλείου. Εκτός από το Λονδίνο, το οποίο ήταν η πρώτη πόλη που επισκέφτηκε το λιλιπούτειο EV, στη λίστα βρίσκονται το Μπρίστολ, το Κάρντιφ, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ, το Νιούκαστλ και το Εδιμβούργο.

Στο πλευρό του Ami στάθηκαν μοντέλα της Ferrari και της Lamborghini, ενώ το μικροσκοπικό ηλεκτρικό όχημα έκανε photobomb σε φωτογραφίες μιας Rolls-Royce Phantom και μιας Bentley Mulsanne, όπως και μιας Aston Martin DB5.

Το Ami πόζαρε πλάι και σε μεγάλα SUV, όπως για παράδειγμα η Mercedes-AMG G63 και το Land Rover Defender, αποδεικνύοντας ότι και τα «μικρά» μπορούν να κάνουν τα κεφάλια να γυρίσουν.

Μπορεί το Citroen Ami των 8 PS και των 45 km/h να είναι το τέλειο «supercar» για την πόλη όμως οι μόνοι τομείς που ξεπερνά τα υπεροχήματα είναι η πανεύκολη εύρεση θέσης παρκαρίσματος και -φυσικά- η τιμή του. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *