Tiesto: Ποιες βελτιώσεις έχει κάνει στη Rolls-Royce Cullinan

To SUV της Rolls-Royce οδηγεί ο διάσημος DJ Tiesto, όταν δε βρίσκεται στα decks δίνοντας το ρυθμό με electronic dance μουσικές επιλογές.


Ο Ολλανδός DJ θέλοντας να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο στους δρόμους, ζήτησε τη βοήθεια του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Mansory, ο οποίος «απογείωσε» το στυλ της μοναδικής αυτής Cullinan.

To επιβλητικό και χαμηλωμένο αμάξωμα έχει βαφτεί με μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, ενώ πλευρικά διακρίνουμε μια λεπτή πορτοκαλί λωρίδα. Παρατηρήστε επίσης την κατάμαυρη μάσκα και το διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα που ενσωματώνει Led φώτα ημέρας. Άφθονη είναι η χρήση carbon υλικού, καθώς το συναντάμε στο καπό, στο μπροστινό splitter, στον πίσω διαχύτη και στις πλευρικές ποδιές.

Ασορτί με το αμάξωμα είναι οι νέου μαύροι γυαλιστεροί τροχοί, πάνω από τους οποίους ξεχωρίζουν οι τονισμένοι θόλοι. Στο πίσω τμήμα τοποθετήθηκαν διπλές εξατμίσεις, αεροτομή οροφής και carbon ένθετο στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Από το εσωτερικό έχουμε μόνο τμηματικές φωτογραφίες, οι οποίες μας δείχνουν ότι τα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό έχουν ντυθεί με πορτοκαλί δέρμα, ενώ στα μαρσπιέ των θυρών αναγράφεται φωτιζόμενο το έμβλημα Mansory, η υπογραφή του Tiesto και η μοναδικότητα της συγκεκριμένης Cullinan.


Άγνωστο παραμένει αν ο Tiesto επέτρεψε στον οίκο Mansory να βάλει χέρι κάτω από το καπό της Cullinan, ώστε να αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη ο V12 twin-turbo κινητήρας των 6.75 λίτρων, ο οποίος παράγει 571 ίππους και 850 Nm ροπής. Το βελτιωτικό πακέτο που παρέχει ο οίκος Mansory ανεβάζει την ισχύ και τη ροπή της Cullinan κατά 39 ίππους και 100 Nm αντίστοιχα.


To μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το ηχοσύστημα θα «βαράει» διαρκώς δυνατά και ότι ο Tiesto δε θα επιτρέπει στο συνοδηγό να επεμβαίνει στις μουσικές του επιλογές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *