Tesla: Τέλος η δωρεάν φόρτιση 

Τέλος η δωρεάν φόρτιση για τους κατόχους Tesla στην Ελλάδα, από την Δευτέρα 24 Ιουλίου.


Μέχρι σήμερα οι κάτοχοι Tesla απολάμβαναν τα οφέλη της ταχύτατης φόρτισης στους σύγχρονους φορτιστές της εταιρίας εντελώς δωρεάν.

Η αυτοκινητοβιομηχανία, ενημέρωσε με e-mail τους κατόχους των αυτοκινήτων της, ότι πλέον για τη χρήση του δικτύου ταχυφορτιστών της, θα υπάρχει χρέωση.

Μάλιστα τους προτρέπει να ενημερώσουν τους τρόπους πληρωμής μέσω του app για να μην έχουν τρεχάματα τη δύσκολη στιγμή της αναζήτησης φορτιστή.

Αναλυτικά στο email αναφέρεται:
«Στις 24 Ιουλίου 2023, οι σταθμοί Supercharging σε όλη την Ελλάδα θα αλλάξουν το μοντέλο λειτουργίας τους σε φόρτιση με πληρωμή ανά χρήση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνετε την τοπική τιμή χρέωσης ανά kWh ενέργειας που χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση του οχήματός σας. Μπορείτε να βλέπετε τις τιμές φόρτισης στις διάφορες τοποθεσίες προτού φτάσετε, πατώντας τις καρφίτσες στον χάρτη Supercharger, στην οθόνη αφής του οχήματός σας. Για να αποφύγετε τις καθυστερήσεις στη φόρτιση και να διασφαλίσετε απρόσκοπτη πρόσβαση σε Supercharger, επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία πληρωμής που έχετε καταχωρίσει στην εφαρμογή Tesla app είναι ενημερωμένα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *