Tesla: Ποιοι έκλεψαν ιδιωτικές εικόνες από τις κάμερες των οχημάτων;

Φωτογραφίες και βίντεο κατόχων των αυτοκινήτων της, μοιράζονταν εργαζόμενοι της Tesla από το 2019 μέχρι και πέρσι, σύμφωνα με το Reuters.


Πρόκειται για φωτογραφίες οι οποίες διακινήθηκαν φυσικά χωρίς τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων, με πολλές από τις οποίες να αφορούν ιδιωτικές στιγμές!

Πρώην υπάλληλος διηγήθηκε το βίντεο ενός άνδρα που περπατούσε προς το όχημά του ενώ ήταν εντελώς γυμνός, αγνοώντας ότι το αυτοκίνητό του τον κατέγραφε όλη την ώρα και αγνοώντας ότι μια τέτοια προσωπική στιγμή θα τον εξέθετε σε τρίτους.

Ένα άλλο, που καταγράφηκε το 2021, ήταν ένα περιστατικό οδήγησης όπου ένα Tesla κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή, με τις κάμερες του αυτοκινήτου να καταγράφουν ότι χτυπά ένα παιδί σε ένα ποδήλατο, εκσφενδονίζοντας το παιδί προς τη μία κατεύθυνση και το ποδήλατο από την άλλη.

Η Tesla, βεβαίως, ανέφερε στους όρους της ότι υπάρχει απόρρητο πελατών, δηλώνοντας ότι «οι εγγραφές κάμερας παραμένουν ανώνυμες και δεν συνδέονται με εσάς ή το όχημά σας». Όμως, αυτό αφορά μόνον τον ιδιοκτήτη…


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *