Tesla: Νέα μείωση τιμών για όλα της τα μοντέλα

Σημαντικές μειώσεις τιμών ανακοίνωσε η Tesla καθώς η βελτίωση της παραγωγική της ικανότητας,  δίνει την δυνατότητα για τη νέα μείωση των τιμών.


Πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη μείωση τιμών τους τελευταίους μήνες που ανακοινώνει η εταιρία του Ελον Μασκ στις ευρωπαϊκές αγορές, με όλες τις εκδόσεις των Model 3, Model S και Model X να γίνονται σχετικά πιο προσιτά, καθώς και το Model Y Performance.

«Αποστολή μας είναι να επιταχύνουμε τη μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το κύριο σχέδιό μας έχει θέσει ένα σαφές μονοπάτι για την επίτευξη αυτής της αποστολής: τη μετατροπή των δαπανηρών προϊόντων μικρής σειράς σε φθηνότερα οχήματα μαζικής σειράς», ανέφερε επισήμως σε ανακοίνωσή της η Tesla.

Όπως ανακοινώθηκε, στην Ελλάδα, πλέον η τιμή του Model 3 ξεκινά από τις 41.990 ευρώ και με την κρατική επιδότηση μειώνεται στις 33.990 ευρώ, όταν πριν από λίγο καιρό η βασική τιμή του ήταν 44.990 ευρώ.

Στο Model Y η νέα τιμή είναι 46.990 ευρώ και με την κρατική επιδότηση μειώνεται στς 38.990 ευρώ.


Για το Model S η νέα μειωμένη τιμή ξεκινά από τις 108.990 ευρώ και για το Model X από τις 116.990 ευρώ.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ελον Μασκ είπε ότι η Tesla θα επικεντρωθεί στη μείωση των τιμών για να αυξήσει τη ζήτηση και ότι είχε σημειώσει επιτυχία στο να δυναμώσει τις παραγγελίες με τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *