Tesla Model 3: Πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης

Όλο και περισσότερες φωτογραφίες από την ανανεωμένη εκδοχής του Tesla Model 3 κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδύκτιο προμηνύοντας την άφιξη του δημοφιλέστατου ηλεκτρικού οχήματος στις αγορές του πλανήτη.


Αυτή τη φορά, το ανανεωμένο Tesla Model 3, το οποίο έχει γίνει γνωστό ως project highland, εθεάθη στους δρόμους της Καλιφόρνια, προσφέροντας νέα στοιχεία σχετικά με τις σχεδιαστικές και όχι μόνο αλλαγές που θα κομίζει.

Κρίνοντας από το βαρύ καμουφλάζ το οποίο κάλυπτε το μπροστινό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος, εκεί πρόκειται επικεντρωθούν οι προσπάθειες των σχεδιαστών της Tesla ώστε να φρεσκάρουν την εικόνα του… διάσημου EV.

Ειδικότερα, ανασχεδιασμένα πρόκειται να επιστρέψουν τόσο τα φωτιστικά σώματα όσο και οι προφυλακτήρες, με τις υπόλοιπες επιφάνειες του αμαξώματος να διατηρούν την απέριττη σιλουέτα τους, προς όφελος της αεροδυναμικής.

Πέρα, πάντως, από τις όποιες σχεδιαστικές παρεμβάσεις, το ανανεωμένο Tesla Model 3 πρόκειται να δεχθεί και τις απαραίτητες εξοπλιστικές αναβαθμίσεις, επικαιροποιώντας -μεταξύ άλλων- και το σχετικό με την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης hardware.


Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν η διάθεση του ανανεωμένου Tesla Model 3 θα ξεκινήσει εντός του 2023 ή αν η αγωνία των φίλων της αμερικανικής φίρμας παραταθεί.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *