Tesla: Έρχονται αναβαθμίσεις σε χρώμα …κόκκινο

Το κόκκινο μπαίνει δυνατά στη γκάμα της Tesla με τα αμαξώματα του S και του X να διευρύνουν τις επιλογές τους.


Η παλέτα τους λοιπόν  αντικαθιστά την επίσης κόκκινη Multi-Coat Red, που παραμένει όμως διαθέσιμη στα Model 3 και Model Y.

Σε σύγκριση με την απερχόμενη κόκκινη απόχρωση, η νέα Ultra Red δείχνει είναι πιο σκούρα και λαμπερότερη, αλλά και με πιο περίτεχνη διαδικασία παραγωγής.

Διαθέσιμες πλέον για τα Model S και Model X είναι συνολικά πέντε αποχρώσεις (λευκή, μαύρη, ασημί, μπλε και κόκκινη) με τη νέα Ultra Red να είναι η ακριβότερη, καθώς κοστίζει 3.000 δολάρια επιπλέον. Πάντως η Tesla δεν αλλάζει τακτικά την παλέτα της, η οποία αποτελείται από τα βασικά χρώματα. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες αφορούσαν την κόκκινη και ασημί απόχρωση “Midnight Cherry Red” και “Quicksilver premium” για οχήματα που παράγονται στην Ευρώπη.

Παράλληλα τα Model S και Model X απέκτησαν και μια νέα πανοραμική ηλιοροφή, η οποία σύμφωνα με την Tesla επιτρέπει πέντε φορές περισσότερο φως του ήλιου να διεισδύσει στην καμπίνα, αλλά υπόσχεται το ίδιο επίπεδο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Σημειώστε ακόμα ότι είναι ελαφρύτερη και βελτιώνει το χειρισμό του ηλεκτρικού οχήματος, καθώς βοηθά στη μείωση του κέντρου βάρους.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *