Tesla: Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία που θα βγει στην αγορά το νέο ανανεωμένο Tesla Model Y – Πάει για του χρόνου

Πριν από σχεδόν 10 μήνες η Tesla παρουσίασε το ανανεωμένο Model 3, οπότε δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι η εταιρεία θα λανσάριζε αμέσως μετά και την ανανεωμένη έκδοση του Model Y, το «Juniper» που αναμένεται να διαθέτει πολλές από αναβαθμίσεις του Model 3.


Το Σαββατοκύριακο δημοφιλής λογαριασμός X που διαχειρίζεται μέτοχος της Tesla ανέφερε ότι το ανανεωμένο Model Y θα κάνει ντεμπούτο τον Ιούλιο. Ωστόσο, ο Elon Musk διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς, δηλώνοντας: «Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος κανένα ανανεωμένο Model Y».«Θα πρέπει να σημειώσω ότι η Tesla βελτιώνει συνεχώς τα αυτοκίνητά της, οπότε ακόμη και ένα αυτοκίνητο που είναι 6 μήνες νεότερο θα είναι λίγο καλύτερο».

Η δήλωση του Musk δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη για όποιον παρακολουθεί στενά τις ειδήσεις που σχετίζονται με την Tesla. Τον Φεβρουάριο, η Tesla ενημέρωσε ότι το ανανεωμένο Model Y δεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει φέτος. «Ακούσαμε τα σχόλιά σας ότι ορισμένοι πελάτες περιμένουν να δώσουν την παραγγελία τους για το Model Y, καθώς αναμένουν μια ανανέωση παρόμοια με το Model 3», ανέφερε ο Musk. «Είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε ότι δεν θα υπάρξει ανανέωση για το Model Y φέτος».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *