Subaru ΒRZ: Στις 23 Ιουλίου θα δούμε τη νέα του έκδοση

Μια teaser φωτογραφία του BRZ, η οποία μας προετοιμάζει για κάτι νέο στο σπορ ιαπωνικό coupe, δημοσίευσε η Subaru.


Προς το παρόν δε διευκρινίζεται αν θα δούμε κάποια νέα ειδική έκδοση, που είναι και το πιθανότερο, ενώ η φωτογραφία δείχνει απλά το εμπρός Led φωτιστικό σώμα, με το όνομα του BRZ να αναγράφεται με κόκκινα γράμματα.

Η Subaru είναι αρκετά φειδωλή στις δηλώσεις της, κάνοντας λόγο απλά για ένα «αιχμηρό και πιο εστιασμένο» BRZ. Πιθανότατα λοιπόν η νέα έκδοση δε θα περιορίζεται μόνο σε αλλαγές στο αισθητικό κομμάτι, αλλά ίσως φέρει αναβαθμίσεις σε τεχνικό επίπεδο και αύξηση της απόδοσης.

Το BRZ δεύτερης γενιάς τροφοδοτείται από ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο boxer κινητήρα 2.400 κ.εκ., ο παράγει 231 ίππους και 249 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με 6αρι αυτόματο. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι οι φήμες που θέλουν το αδελφό μοντέλο Toyota GR86 να αποκτά τον κινητήρα 1.6 λίτρων, απόδοσης 304 ίππων, από την κορυφαία GR Corolla, δε φαίνεται να συνδέονται με τις εξελίξεις γύρω από το BRZ.

Το ίδιο ισχύει και για τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Toyota εξελίσσει υβριδική έκδοση του GR86 συνδυάζοντας υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα.  Η αποκάλυψη για τη νέα έκδοση του BRZ θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στην Καλιφόρνια, στο πλαίσιο του Subiefest, το οποίο είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τους οπαδούς της Subaru.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *