Subaru Sport Mobility Concept: Ηλεκτρικό coupe με off-road ικανότητες

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνων στο νέο Subaru Sport Mobility Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.


Πρόκειται για ένα σπορ προδιαγραφών μοντέλο σε πρωτότυπη μορφή, που πιθανότατα δεν προορίζεται για τη γραμμή παραγωγής. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Sport Mobility Concept ακροβατεί  ανάμεσα σε coupe και SUV,με την ιαπωνική εταιρεία να αναφέρει ότι το Sport Mobility Concept είναι κατάλληλο για καθημερινές, αλλά και για πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Η θέση οδήγησης είναι κεντρικά τοποθετημένη, ενώ αν και χαμηλή εξασφαλίζει εξαιρετική περιμετρική ορατότητα.

Τα τετραγωνισμένα και τονισμένα πάνελ στους θόλους των τροχών που διαχωρίζονται από το υπόλοιπο αμάξωμα και προσδίδουν μια αίσθηση στιβαρότητας στο Sport Mobility Concept.

Παρατηρήστε ακόμα το χαμηλό και μακρύ εμπρός καπό, τα φωτιζόμενα λογότυπα της Subaru, τα οριζόντια στενόμακρα Led φώτα, τη φαρδιά μάσκα με ένα μεγάλο «άνοιγμα» στο κέντρο της, τις κάθετες εισαγωγές αέρα, τις κάμερες αντί για παραδοσιακούς πλευρικούς καθρέπτες, την ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή της οροφής και τα αεροδυναμικά καλύμματα των τροχών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Sport Mobility Concept δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ υπάρχει μια άποψη που θέλει το πρωτότυπο μοντέλο να προαναγγέλλει το ηλεκτροκίνητο BRZ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *