Subaru: Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα για τα νέα Crosstrek eBoxer και Solterra

Την 10η επέτειό της στην Ελλάδα γιόρτασε η επίσημη αντιπρόσωπος της Subaru η Πλειάδες Motors.


Ήταν το 2013 όταν η Πλειάδες Motors ανάλαβε την εκπροσώπηση των ιαπωνικών μοντέλων στην εγχώρια αγορά, με όραμα να δημιουργήσει ένα ισχυρότερο υπόβαθρο για τη Subaru στην Ελλάδα.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αντιπροσωπεία της Subaru στο Χαλάνδρι το «παρών» έδωσαν πελάτες και θαυμαστές της μάρκας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πλειάδες Motors κ. Γιάννης Χεκιμιάν, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Υasunori Nakayama και ο Πρόεδρος της Subaru Ιταλίας κ. Nicola Torregiani.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, επί ελληνικού εδάφους, τα νέα Subaru Crosstrek eBoxer και Solterra, τα οποία θα λανσαριστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι το Crosstrek eBoxer αποτελεί το διάδοχο του ΧV, ενώ τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα της Subaru με δίλιτρο e-Boxer βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, σε συνεργασία με αυτόματο κιβώτιο Lineatronic CVT και σύστημα τετρακίνησης.


Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Solterra θα διατίθεται ως  προσθιοκίνητο με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 204 ίππων ή τετρακίνητο με έναν ακόμα ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και συνδυαστική ισχύ στους 218 ίππους. Σε κάθε περίπτωση η μπαταρία είναι ιόντων λιθίου χωρητικότητας 71.4 kWh και βρίσκεται τοποθετημένη στο δάπεδο του οχήματος, προσφέροντας στο προσθιοκίνητο Solterra αυτονομία 530 χλμ. και στο τετρακίνητο 460 χλμ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *