Subaru BRZ: Η νέα συλλεκτική έκδοση για 60 μόνο τυχερούς

Η δεύτερη γενιά του BRZ λοιπόν γίνεται ακόμα πιο ελκυστική μέσα από τη νέα του συλλεκτική έκδοση, Touge που στα ιαπωνικά σημαίνει ορεινό πέρασμα. Το νέο Subaru BRZ Touge θα αναπαραχθεί σε μόλις 60 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά της Ιταλίας, στην τιμή των 49.500 ευρώ.


Εμφανισιακά δείχνει πιο επιθετικό με τονισμένη μπροστινή ποδιά, πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή και πίσω διαχύτη σε μαύρο χρώμα, ενώ το αμάξωμα είναι βαμμένο με τη χαρακτηριστική μπλε απόχρωση “Blu Pearl” της Subaru.

Σημείο αναφοράς όμως αποτελούν οι νέοι OZ Racing Superleggera τροχοί των 18 ιντσών σε χρυσό χρώμα, οι οποίοι ντύνονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, διαστάσεων 215/40, ενώ ο καθένας ζυγίζει από 8,7 κιλά. Παρατηρήστε επίσης την πινελιά στα κόκκινα καπάκια των εν λόγω τροχών. Σημειώνεται ότι το νέο BRZ Touge θα προσφέρεται και με πιο διακριτικές σκούρες γκρι ζάντες 18 ιντσών. Η διπλή μεγαλύτερη εξάτμιση προέρχεται από τον ιταλικό οίκο Supersprint, ενώ πάνω της έχει γραφτεί το όνομα του μοντέλου.

Προχωρώντας στο εσωτερικό οι αλλαγές περιορίζονται στα μαρπσιέ των θυρών με την ένδειξη Subaru BRZ Touge και τον αριθμό παραγωγής του εκάστοτε οχήματος. Στα σπορ καθίσματα υπάρχουν μαύρες και κόκκινες επενδύσεις δέρματος και σουέτ, ενώ το «παρών» δίνει οθόνη αφής 8 ιντσών και ηχοσύστημα 6 ηχείων.

Ο γνωστός boxer κινητήρας των 2.4 λίτρων παράγει 234 ίππους και 250 Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων και με τη βοήθεια ενός μπλοκέ διαφορικού. Επιτρέπει στο νέο BRZ επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 235 χλμ./ώρα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *