Subaru: Αποκάλυψη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 

Η Subaru στην έκθεση αυτοκινήτου στο Τόκιο, αναμένεται να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη κάτι πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο.


Οι πληροφορίες αναφέρουν για ένα περίεργο κουπέ που μπορεί να πάει παντού, που φέρει την ονομασία Sport Mobility Concept.

Η Subaru, μην ξεχνάμε, είναι μια από αυτές τις μάρκες που δεν πρόδωσε ποτέ την παράδοσή της ως κατασκευαστής σπορ και SUV αυτοκινήτων, στιβαρών και κατάλληλων για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε δρόμου, ακόμα και του πιο δύσβατου.

Προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για αυτό το Sport Mobility Concept, όπως ονομάζεται και η μοναδική εικόνα teaser που παρέχεται από την Subaru μας δείχνει ένα κουπέ με κομψές γραμμές με στρογγυλεμένη οροφή, τεράστιους και τετράγωνους θόλους τροχών, οι οποίοι διαχωρίζονται από το υπόλοιπο αμάξωμα. Τι σχεδιαστικό «κόλπο» είναι αυτό…

Μάλιστα, στο μπροστινό μέρος συναντάμε μυτερό σχήμα το οποίο φιλοξενεί λεπτούς οριζόντιους προβολείς LED στα άκρα του μπροστινού μέρους, στους οποίους προστίθενται δύο μικρότερα LED προς το κέντρο της μάσκας


Το λογότυπο Subaru, αυτό των έξι αστέρων του αστερισμού των Πλειάδων μέσα στο οβάλ, στο κέντρο και στην άκρη του καπό, το οποίο φωτίζεται.


Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία στο επάνω μέρος του παρμπρίζ, όπως διακρίνεται στη φωτογραφία, η περαιτέρω και εξελιγμένη έκδοση του Subaru EyeSight, της τεχνολογίας υποστήριξης οδηγού που περιλαμβάνει δύο κάμερες.

Το Subaru Sport Mobility Concept είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ορίζεται ως εξέλιξη των αξιών της Subaru Sport η οποία ενσαρκώνει την ευχαρίστηση να πηγαίνεις οπουδήποτε, οποτεδήποτε και να οδηγείς κατά βούληση σε καθημερινά και ασυνήθιστα μονοπάτια, ξεκινώντας νέες και συναρπαστικές περιπέτειες.

Παρά τις ελάχιστες πληροφορίες μπορούμε να καταλάβουμε πώς το Subaru Sport Mobility Concept δεν είναι ένα απλό ηλεκτρικό κουπέ, αλλά περισσότερο ένα σπορ αυτοκίνητο κατάλληλο τόσο για δρόμο όσο και για εκτός δρόμου, υπερυψωμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει ακόμη και τους λιγότερο ταξιδεμένους δρόμους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *