Στο σφυρί η Ferrari F50 του Rod Stewart

Μία από τις ελάχιστες Ferrari F50 που παράχθηκαν ανήκε στον αστέρα της μουσικής σκηνής, Rod Stewart και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη προς πώληση μέσω του Collecting Cars.


Ο Stewart, την πήρε στα χέρια του ολοκαίνουρια. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1996 και κατέφτασε στο γκαράζ του Βρετανού τον Ιούλιο του 1997. Έκτοτε, έχει αλλάξει χέρια 6 φορές, με τον τρέχοντα οδηγό της να την πουλά μετά από σχεδόν 3 χρόνια ιδιοκτησίας.

Ο χιλιομετρητής έχει σταματήσει στα 10.998 μίλια, με το όχημα βρίσκεται σε πραγματικά εξαιρετική κατάσταση.

Τον Αύγουστο του 2023, η F50 του Rod Stewart πέρασε από ετήσια συντήρηση, όπου αντικαταστάθηκε ο συμπλέκτης της. 

Εκτός αυτού, το όχημα πέρασε μια περίοδο εκτεταμένων τροποποιήσεων, που είδαν το αμάξωμά του να βάφεται σκούρο γκρι και τα καθίσματα να ντύνονται με διαφορετικό ύφασμα. Αργότερα όμως, επανήλθε στις αυθεντικές του, εργοστασιακές προδιαγραφές, αποκτώντας το πιστοποιητικό Ferrari Classiche.


Ο τυχερός αγοραστής θα λάβει, μαζί με το αυτοκίνητό του, τον κόκκινο φάκελο που ποθεί κάθε ιδιοκτήτης Ferrari, από το τμήμα Classiche, όπως και αυθεντικά έγγραφα που συνδέουν τη συγκεκριμένη F50 με τον Rod Stewart, αλλά κι άλλα «συνοδευτικά», όπως για παράδειγμα τη σκληρή οροφή της, ειδικές θήκες και βαλίτσες, ένα ζευγάρι αγωνιστικά παπούτσια F50 και δύο κλειδιά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *