Skoda: Τα φώτα των ανανεωμένων Scala και Kamiq

Το «παιχνίδι» με τις teaser φωτογραφίες των ανανεωμένων Scala και Kamiq, συνεχίζει η Skoda, καθώς αμφότερα θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα την 1η Αυγούστου.


Αυτή τη φορά η εταιρία εστιάζει στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα των δυο μοντέλων, τα οποία για πρώτη φορά θα είναι προαιρετικά διαθέσιμα με προβολείς τεχνολογίας Matrix-Led.

Στο ανανεωμένο Scala τα λεπτότερα εμπρός φωτιστικά σώματα εφάπτονται στη μάσκα, ενώ ενσωματώνουν δυο λωρίδες, στο πάνω και κάτω άκρο, για τα Led φώτα ημέρας. Έτσι αποκτά μια νέα ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή. Υπενθυμίζουμε ότι τα διαιρούμενα Led πίσω φωτιστικά σώματα στο ανανεωμένο Scala απέκτησαν πιο εκλεπτυσμένο μοτίβο, ενώ διατηρούν το χαρακτηριστικό σχήμα “L”.

Συνεχίζουμε με το ανανεωμένο Kamiq, η όψη του οποίου δείχνει σαφώς πιο δυναμική, υιοθετώντας λεπτότερα και πιο έντονα στενόμακρα πάνω Led φωτιστικά σώματα. Οι κύριοι προβολείς από κάτω έχουν μεγαλώσει σε μέγεθος και φιλοξενούν τα προαιρετικά Top Led Matrix με χαρακτηριστικές εξάγωνες μονάδες, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Παράλληλα η μάσκα του είναι πιο κάθετη και μεγαλύτερη, ενώ οι διπλές γρίλιες της στο κάτω τμήμα τους έχουν σχήμα “U”. Χαμηλότερα συναντάμε προστατευτική ποδιά σε ασημί χρώμα, ενώ η εισαγωγή αέρα τονίζει το πλάτος του οχήματος. Ο πίσω διαχύτης αποτελείται από ένα φαρδύ επάνω τμήμα σε μαύρο χρώμα, ενώ το κάτω είναι ασημί. Όπως και στο Scala τα διαιρούμενα πίσω Led φωτιστικά σώματα σχήματος “L” συνδέονται οπτικά με τους ανακλαστήρες που έχουν παρόμοιο σχήμα.


Πέρα από τα φωτιστικά σώματα τα ανανεωμένα Skoda Scala και Kamiq έρχονται με επεμβάσεις στη γρίλια της μάσκας και στους προφυλακτήρες, πατάνε σε νέες ζάντες, ενώ έχει αλλάξει η γραμματοσειρά στο όνομα της Skoda που αναγράφεται στην πόρτα του χώρου αποσκευών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *