Skoda: Τα επανασχεδιασμένα Led φώτα της ανανεωμένης Octavia 

Η Skoda ανακοίνωσε την πρώτη πρεμιέρα της για το 2024, η οποία αφορά την ανανεωμένη Octavia.


Σύμφωνα με την τσέχικη εταιρεία η φρεσκαρισμένη Octavia θα αποκαλυφτεί εντός του Φεβρουαρίου, χωρίς όμως να δίνεται ακριβής ημερομηνία. Μια πρόγευση από τις αλλαγές στην όψη της ανανεωμένης Octavia μας δίνει το παρακάτω teaser βίντεο. Τα Led εμπρός φωτιστικά σώματα δείχνουν επανασχεδιασμένα, ενώ ένα τμήμα τους εφάπτεται με τη μάσκα, η οποία επίσης θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη.

Στο μπροστινό προφυλακτήρα θα δούμε νέες κάθετες εισαγωγές αέρα, ενώ κάτω από το σεντόνι που καλύπτει την ανανεωμένη Octavia παρατηρούμε ότι το έμβλημα της Skoda διαθέτει οπίσθιο φωτισμό. Ηπιότερες αναμένονται οι αλλαγές στο πίσω τμήμα της Octavia, με τον προφυλακτήρα να αλλάζει διακριτικά σχήμα.

Στο εσωτερικό τώρα, θα τοποθετηθεί νέα οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων που θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto, ενώ θα συνοδεύεται με περισσότερα απτικά κουμπιά για καλύτερη εργονομία. To «παρών» θα δίνει ακόμα μια οθόνη για το ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Στη γκάμα της ανανεωμένης Octavia θα συνεχίσουν να υπάρχουν αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ισχύ από 110 έως 150 ίππους, όπως και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις, ενώ στο μέλλον εκτιμάται ότι θα υπάρξει και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *