Skoda: Ποιος πελάτης αγόρασε… 2.700 αυτοκίνητα

H Skoda έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία στη Τουρκία, η οποία τιμά τα μοντέλα της τσέχικης εταιρείας.


Ο λόγος για την Abdi İbrahim, η οποία είναι ηγέτης στη φαρμακευτική βιομηχανία της γειτονικής μας χώρας. Ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το μακρινό 1912, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται σε 17 χώρες και εξάγει σε περισσότερες από 70 αγορές. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται σχεδόν 250 μάρκες και περισσότερα από 500 προϊόντα.

Στον τεράστιο στόλο οχημάτων της Abdi İbrahim, το «μονοπώλιο» έχει η Skoda. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2020, με ορίζοντα να συνεχιστεί για τουλάχιστον τρία ακόμα χρόνια,  βασιζόμενη στα 12 χρόνια εμπορικής συνεργασίας με τον Όμιλο Volkswagen.

Η Abdi İbrahim έχει συνολικά στο στόλο της 2.700 οχήματα της Skoda, τα οποία οδηγούν σε όλη την Τουρκία οι εργαζόμενοι της. Τα κριτήρια με τα οποία επιλέχτηκαν τα Skoda  ήταν η ασφάλεια, η άνεση, η αξιοπιστία, η υπολειμματική αξία, η μέση κατανάλωση καυσίμου, οι ειδικές τιμές και οι χρόνοι παράδοσης που εξασφάλισε ο τοπικός εισαγωγέας.

Τέλος, η Abdi İbrahim δηλώνει ότι επιθυμεί μέρος του στόλου να είναι εξηλεκτρισμένο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα επισημαίνεται ότι οι υποδομές για την ηλεκτροκίνηση στην Τουρκία αναπτύσσονται με αργούς ρυθμούς, επομένως ο μετασχηματισμός του στόλου πρέπει είναι σταδιακός και σωστά μελετημένος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *