Skoda Octavia: Πλάνα από τις αλλαγές στο αμάξωμα

Πλάνα από την φρεσκαρισμένη Octavia, έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, με τις πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου.


Στο μπροστινό τμήμα της ανανεωμένης Octavia διακρίνεται η εκτεταμένη μάσκα,  τα επανασχεδιασμένα Led φωτιστικά σώματα, οι νέες κάθετες εισαγωγές αέρα, ενώ σε προηγούμενο teaser βίντεο έχουμε δει ότι το λογότυπο της Skoda διέθετε οπίσθιο φωτισμό. Ηπιότερες αναμένονται οι αλλαγές στο πίσω τμήμα της Octavia, με τον προφυλακτήρα να αλλάζει διακριτικά σχήμα και το όνομα της Skoda που αναγράφεται στην πόρτα του χώρου αποσκευών με κεφάλαια γράμματα έχει νέα γραμματοσειρά.

Στο εσωτερικό τώρα, θα τοποθετηθεί νέα οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων που θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto, ενώ θα συνοδεύεται από περισσότερα απτικά κουμπιά για καλύτερη εργονομία. To «παρών» θα δίνει ακόμα μια οθόνη για το ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Στη γκάμα της ανανεωμένης Octavia θα συνεχίσουν να υπάρχουν αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ισχύ από 116 έως 150 ίππους, όπως και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις, ενώ στο μέλλον εκτιμάται ότι θα υπάρξει και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *