Seat FR Limited: Η νέα έκδοση του Arona

H Seat επαναφέρει στο προσκήνιο το Arona προσθέτοντας στη γκάμα του τη νέα έκδοση FR Limited.


Διακρίνεται για τον πλουσιότερο εξοπλισμό και το πιο εκλεπτυσμένο στυλ που προσφέρει στο αστικό SUV της ισπανικής εταιρείας. Σύμφωνα με την Seat, η παλέτα για το αμάξωμα του νέου Arona FR Limited Edition περιλαμβάνει την αποκλειστική γκρι απόχρωση “Graphene Grey” που βλέπετε στις φωτογραφίες, καθώς και άλλες αποχρώσεις, ενώ πατάει στις επίσης αποκλειστικές γρι “Cosmo Grey” ζάντες των 18 ιντσών.

Περνάμε τώρα στο εσωτερικό του νέου Arona FR Limited Edition, όπου προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν bucket καθίσματα, ενώ το γκρι χρώμα στους αεραγωγούς «δένει» με την απόχρωση του αμαξώματος.

Παρατηρήστε επίσης τις κόκκινες ραφές στο τιμόνι, στα καθίσματα, στο χειρόφρενο και στο λεβιέ ταχυτήτων. Παράλληλα σκούρο αλουμινένιο ματ χρώμα έχει χρησιμοποιηθεί στα διακοσμητικά ένθετα του ταμπλό και στα πάνελ των θυρών.

Για την ιστορία να πούμε ότι το Arona λανσαρίστηκε το 2017, ενώ έχει φέρει πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις στη Seat. Το 2023 ήταν το εμπορικότερο μοντέλο της μάρκας με 89.000 πωλήσεις, ενώ σε σύγκριση με το 2022 σημείωσε άνοδο +25,3%.


Υπενθυμίζουμε ότι το Arona προσφέρεται με τρικύλινδρο 1.0 ΕCO TSI βενζινοκινητήρα, απόδοσης 95 ή 115 ίππων, αλλά και με τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο 1.5 ΤSI βενζινοκινητήρα των 150 ίππων.


Η αρχική τιμή του Arona στην ελληνική αγορά διαμορφώνεται στα 19.490 ευρώ (1.0 ECO TSI 95 ίππων στην εξοπλιστική έκδοση Style). Το νέο Arona FR Limited Edition θα παράγεται στο κεντρικό εργοστάσιο της Seat, στο Μαρτορέλ, ενώ θα είναι διαθέσιμο από το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *