Ροζ Rolls-Royce Cullinan: Δώρο γενεθλίων

Μια ξεχωριστή Rolls-Royce Cullinan ζητήθηκε ως ειδική παραγγελία από τη βρετανική εταιρεία, για δώρο γενεθλίων.


Ένας βαθύπλουτος έμπορος μαργαριταριών αποφάσισε να προσφέρει στον πατέρα του μια μοναδική Rolls-Royce Cullinan, για τα 90α του γενέθλια!

Η εν λόγω παραγγελία είναι η πρώτη που δέχεται το νέο ιδιωτικό γραφείο της Rolls-Royce στο Ντουμπάι, το οποίο στόχο έχει να ικανοποιεί κάθε απαίτηση εκλεκτών πελατών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.  Σύμφωνα με την Rolls-Royce η παραγγελία για τη νέα “The Pearl Cullinan” δόθηκε στις αρχές του 2022, όμως για να επιτευχθεί η μέγιστη εξατομίκευση στο θηριώδες και υπερπολυτελές SUV έπρεπε να γίνει εκτεταμένη έρευνα.

Στελέχη της Rolls-Royce συναντήθηκαν με το μελλοντικό ιδιοκτήτη, ώστε να μάθουν τα γούστα και την ιστορία της ζωής του. Κάπως έτσι επιλέχτηκε το απαλό ροζ χρώμα στο αμάξωμα της “The Pearl Cullinan”, καθώς ταιριάζει με το χρώμα που έχει το πιο πολύτιμο μαργαριτάρι στην ιδιωτική του συλλογή. Η εν λόγω απόχρωση συναντάται σπάνια σε φυσικά μαργαριτάρια και έτσι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης.

Η Rolls-Royce δεσμεύτηκε ότι δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τη συγκεκριμένη απόχρωση, ενώ για να την τελειοποιήσει χρειάστηκαν σχεδόν 30 δοκιμές. Συνδυάστηκαν μεταλλικά και μαργαριταρένια εφέ, κάτι που δε συνηθίζεται, ώστε  να δοθεί βάθος και λάμψη στην απόχρωση. Παράλληλα το χρώμα υποβλήθηκε επίσης σε εκτεταμένες τεχνικές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνει αναλλοίωτο από τη θερμότητα και θα αντέξει κάτω από τον καυτό ήλιο της Μέσης Ανατολής.


Στο εσωτερικό της “The Pearl Cullinan” συνδυάζονται δύο διαφορετικά χρώματα δέρματος. Τα εμπρός έχουν το γκρι χρώμα “Cashmere Grey”, ενώ τα πίσω το κόκκινο “Ardent Red” που εμπνέεται από το χρώμα του υλικού πάνω στο οποίο παρουσιάζονται τα μαργαριτάρια στους πελάτες, για να τονίσει καλύτερα τις λεπτές φυσικές χρωματικές παραλλαγές τους.


Με την ίδια λογική τα διακοσμητικά ένθετα καρυδιάς στο ταμπλό, παραπέμπουν στα ξύλινα κουτιά μέσα στα οποία τοποθετούνται τα μαργαριτάρια για να παραδοθούν στους πελάτες. Τα αρχικά “RR” έχουν κεντηθεί με ροζ κλωστή στα προσκέφαλα των καθισμάτων, ενώ τα ένθετα στα πίσω καθίσματα είναι εμπνευσμένα από τα συμμετρικά σχέδια που βρίσκονται στο κέλυφος από τα στρείδια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *