Rolls-Royce Spectre: Παράδοση του 2025!

Να οπλιστούν με υπομονή ζητά η Rolls-Royce από τους υποψήφιους αγοραστές της νέας Spectre.


Η ζήτηση για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο supercar της βρετανικής εταιρείας είναι υψηλότατη με τη Rolls-Royce να αδυνατή να παραδώσει τις παραγγελίες πριν από το 2025!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos, ανέφερε ότι αν κάποιος παραγγείλει σήμερα τη νέα Spectre, πιθανότατα θα την παραλάβει το 2025! Ο αρχικός στόχος της Rolls-Royce ήταν η παράδοση της Spectre στον πελάτη να γίνεται εντός το πολύ 15 μηνών από την παραγγελία, αλλά φαίνεται ότι έπεσε έξω στο χρονοδιάγραμμα.

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι οι Rolls-Royce κατασκευάζονται χειροποίητα και όχι μαζικά όπως τα συμβατικά αυτοκίνητα, επομένως η παραγωγή τους είναι μια χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία. Επίσης οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις, λόγω σημαντικών ελλείψεων σε πρώτες ύλες, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες.
Παράλληλα ο Torsten Muller-Otvos ξεκαθάρισε ότι η Rolls-Royce δε θέλει οι πελάτες της να περιμένουν χρόνια για να παραλάβουν τα προϊόντα της, καθώς ειδικά όταν μιλάμε για supercars με τόσο υψηλές τιμές, οι απαιτήσεις όπως είναι λογικό αυξάνονται κατακόρυφα.

Ανέφερε ακόμα ότι κατά την άποψή του, το πρόβλημα με τη Spectre οφείλεται σε κακό προγραμματισμό της παραγωγής και σε τίποτα άλλο. Να υπενθυμίσουμε ότι με μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας η Spectre υπόσχεται αυτονομία 520 χλμ., ενώ με ισχύ 585 ίππους και ροπή 900 Nm, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *