Renault Trafic Van: Ιδανικός συνδυασμός δουλειάς και απόλαυσης

Με περισσότερες από 2,2 εκατ. πωλήσεις από το 1980 το Renault Trafic Vans, αποτελεί ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά της αγοράς, ένας αληθινός συνεργάτης του επαγγελματία τα τελευταία 40 χρόνια.


Στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, το νέο Renault Trafic Van απέκτησε πολύ πιο μοντέρνο χαρακτήρα από κάθε άποψη. Η νέα μπροστινή εμφάνιση και τα full LED φωτιστικά σώματα συμβάλλουν στην εντυπωσιακή του εμφάνιση. Στο εσωτερικό, η καμπίνα έχει πλήρως ανασχεδιαστεί. Η κορυφαία αισθητική και το προσεγμένο φινίρισμα συνδυάζονται με ένα επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, το νέο Trafic Van είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, με την καμπίνα του να είναι εντελώς καινούργια.  Το νέο Trafic είναι τόσο εξελιγμένο που μπορεί άνετα να συγκριθεί, στις ανέσεις που προσφέρει, με ένα επιβατικό μοντέλο.

Στην πλευρά του οδηγού, υπάρχει μία έγχρωμη οθόνη TFT4,2 ιντσών μέσα στον πίνακα οργάνων, νέο τιμόνι και καινούργιος μοχλός ταχυτήτων.

Η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος).


Το Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το «κινητό γραφείο». Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.


Το νέο TraficVan αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά και εξακολουθεί να προσφέρει τον κορυφαίο, σε μήκος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Το νέο TraficVan προσφέρεται :

  • με δύο επιλογές μήκους (5,08 και 5,48μ.) και δύο ύψη (1,967 και 2,498μ.)
  • με όγκο φόρτωσης (σε έκδοση κλειστού van) που κυμαίνεται από τα 5,8 έως και τα 8,9μ3
  • με μήκος χώρου φόρτωσης έως και 4,15μ. (στην επιμηκυμένη έκδοση L2 με τη θυρίδα φορτίων «μεγάλου μήκους», που βρίσκεται στο διαχωριστικό της καμπίνας)

Πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full, ο τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0L Blue dCi του νέου TraficVan είναι πλέον πιο ισχυρός και εξασφαλίζει καλύτερη απόκριση. Ανάλογα την έκδοση, ο κινητήρας αυτός διαθέτει επιπλέον 5 έως 15 ίππους, αλλά και 10 έως 20 Nm ροπής περισσότερα σε σχέση με το παλαιότερο μοντέλο.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα είναι οι εξής:


–              110HPμε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

–              130HPμε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

–              150HPμε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων /αυτόματο κιβώτιο EDC

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *