Renault: Ρεκόρ συμμετοχής στη συγκέντρωση των Kangoo

Την χώρα με το φανατικότερο κοινό, διάλεξε η Renault για τη μεγάλη γιορτή του Kangoo.


Έτσι το 2009 οι ιδιοκτήτες των Kangoo στην Ιαπωνία αποφάσισαν να μοιραστούν το κοινό τους πάθος διοργανώνοντας μια ετήσια συγκέντρωση για τα οχήματά τους. Την πρώτη χρονιά υπήρξαν μερικές εκατοντάδες συμμετοχές, ενώ πλέον περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες έρχονται στους πρόποδες του όρους Φούτζι για να δουν τα σχεδόν 2.000 συγκεντρωμένα Kangoo.

Η φετινή 14η διοργάνωση της εκδήλωσης “Kangoo Jamboree” ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι τώρα.  Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίσης η πρεμιέρα του νέου Grand Kangoo σε ιαπωνικό έδαφος, μαζί με τη νέα περιορισμένη του σειρά “Urban grey” που αναπτύχθηκε ειδικά για την τοπική αγορά.

Υπενθυμίζουμε ότι το ακόμα πιο ευρύχωρο και μακρύτερο Grand Kangoo είναι 7θέσιο με τρεις σειρές καθισμάτων και βασίζεται στην τρίτη γενιά του μοντέλου που λανσαρίστηκε το 2021. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει χωρητικότητα από 500 έως 3.750 λίτρα! Τα συνολικά πέντε πίσω καθίσματα είναι συρόμενα, αφαιρούμενα και αναδιπλούμενα, με αποτέλεσμα να προσφέρουν έως και 1.024 διαφορετικές διαμορφώσεις!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *